Dina inköp
Gåva att beställa
Gå till varukorgen
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg


NUTRIDOME är en kosmetikaffär som kännetecknas av en empatisk expertpersonal. Vi väljer noggrant ut produkter, kontrollerar deras kvalitet och säkerställer en unik design. Vi lyssnar på behoven hos människor som du och sätter upp nya, ambitiösa mål för oss själva varje dag.

Se annorlunda på din kropp - den är själens tempel, mycket mer än vad ögat ser. På NUTRIDOME är vi övertygade om att du kommer att finna inre frid och harmoni när du harmoniserar kropp och själ. Därför söker vi ständigt efter och upptäcker vad som är bäst för kropp och själ. Vi förser dig med ett unikt urval av kosmetika och arbetar endast med utvalda varumärken vars filosofi liknar vår.

Här hittar du exceptionella formulas, förtrollande dofter och bra design. Våra experter väljer ut de bästa kosmetiska formlerna från hundratals produkter så att du kan ta hand om din kropp och själ i din egen stil. Men det är inte allt. Våra erfarna konsulter hjälper dig att välja produkter som är skräddarsydda efter dina behov och som kommer att berika dina dagliga ritualer. På NUTRIDOME är vi övertygade om att tid som ägnas åt kroppen ger fördelar och att medveten vård bör börja här och nu.

Vi vet hur viktig vänskapen med din favoritkosmetik är för dig. Du kan fördjupa denna relation - vi inbjuder dig till vår stationära butik. Du kommer att bekanta dig med alla produkter i vårt sortiment.

Låt oss ge dig det bästa. Besök oss på NUTRIDOME!Välj version